miercuri, 1 octombrie 2014

Cum sa pierzi kilograme si sa le ti la distanta




Pierderea in greutate pare sa fie un concept destul de usor, atunci cand te gandesti la el. Mananci mai putin, faci mai multe exercitii si greutatea se presupune ca va disparea. Daca esti ca majoritatea celorlalti, probabil ca ai pierdut de foarte multe ori kilograme, si ai tinut de foarte multe ori numerose diete, si se prea poate ca deja sa-ti fi creat propria dieta personalizata care te-a ajutat de foarte multe ori sa scapi de kilogramele in plus. 

Dar ce se intampla in momentul in care spunem stop dietei dar si programului de exercitii? De cele mai multe ori greutatea data cu greu jos este pusa la loc, si in cazurile cele mai nefericite chiar si cateva kilograme noi in plus pe langa acelea. Asa ca ceea ce ne dorim sa stim cu adevarat nu este cum sa scapam de kilograme, ci cum sa le dam jos si sa le tinem departe de noi pentru totdeauna. Nu exista secrete in a pierde in greutate, provocarea cea mare este ca aceasta pierdere sa fie permanenta. 

Pierderea kilogramelor este un proces complex, care contine foarte multe numere. Pentru a putea pierde un kilogram de grasime trebuie sa arzi in jur de 3500 de calorii peste ceea ce arzi deja zilnic. Dar nu trebuie sa arzi aceste 3500 de calorii intr-o singura zi, ci mai degraba sa fie portionate in cate 500 de calorii in fiecare zi, printr-o combinatie de exercitii si dieta. Si pentru a face acest proces macar putin mai usor, Rommac este un magazin online ce pune la dispozitia tututror, batoane de cereale dar si batoane de slabit, care se stie ca sunt eficiente si de ajutor in lupta cu kilogramele si pastrarea unei greutati potrivite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu